Despre noi

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a deveni prima alegere a clientului Horeca in materie de produse alimentare.

Cine suntem?

SILSMA SERV este o societate competentă, deschisă, orientată către satisfacerea clienților, având ca domeniu de activitate distribuția de produse food.

Istoria noastra

SILSMA SERV a incercat inca de la infiintare (2014) sa isi diferentieze atat gama de produse cat si gama de servicii pe care le ofera clientilor.

SILSMA SERV CU BRANDUL FOOD POINT

Noi suntem FOOD POINT și suntem pasionați de brânzeturi și de minunățiile pe care acestea ni le dăruiesc. De aceea suntem mândri să îți aducem o diversitate de brânzeturi de cea mai bună calitate pentru a-ți stârni pofta și curiozitatea.
Astfel, s-a incercat existenta unui portofoliu cat mai complex cu o gama cat mai larga de produse, atat destinate segmentului Horeca (branzeturi din Italia, Grecia, Irlanda, Franta, gama de produse pe baza de rosii din sudul Italiei, uleiurile de măsline și măsline din Grecia, mezelurile de calitate superioara italiene, cascaval și branzeturi din Germania și Danemarca, sosuri din Anglia, carne congelata din Germania, Spania și Irlanda).
SILSMA SERV a incercat inca de la infiintare (2014) sa isi diferentieze atat gama de produse cat si gama de servicii pe care le ofera furnizorilor. SILSMA SERV este o organizatie activa atat din punct de vedere al vanzarilor cat si al logisticii. Astfel, prin aportul de valoare oferit de catre SILSMA SERV, consumatorul poate avea certitudinea ca pentru el au fost selectionate riguros produse de cea mai buna calitate din toata Europa, transportate in cele mai bune conditii, cu masini cu temperatura constanta (refrigerare sau ambient), stocate si etichetate in conformitate cu normele in vigoare si oferite spre consum in cel mai scurt timp.